resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2066
    19 eylül 2012 manchester united galatasaray maçı bir kez daha gösterdi ki senin aldığın para haram. yahu ilk yarı zaten senin kanadı otobana çevirdiler eywallah dedik ikinci yarı emre girdi sana yardım etmek için ama hala tık yok. azeri spiker bile valencia sanki hakan yokmuşcasına geçiyor dedi. yahu bu kadar mı rezil oynanır.

    ileri çıkışların hepsi dostlar alışverişte görsün. bomboş pozisyonda bile topu ayağına alınca orta yapmıyor geriye pas atıyor. isabetli pas sayısı artacak ya. bir kere bile geriye dönüp de adamını yakalamadı bir kere bile ikili mücadeleleri kazanmadı bir kere bile adamın ayağına dalıp topu almadı.

    yemin ediyorum o nefret ettiğin hakan ünsal bile iki ay idman yapsa scott piri ile seni top diye oynar. 1996 senesinden beri düzenli olarak galatasarayı seyrederim, sol bek olarak victoriayı da gördüm orhan ak'ı da. ama hayatımda senin kadar korkak güreşen, etliye sütlüye karışmadan oynayan başka bir galatasaray topçusu görmedim.

    tepki görmemenin tek nedeni efendi bir adam olman ve formaya yakışan bir karakterinin olması. yoksa topçu olarak floryadan içeri bile girmemen lazım. seni bu forma altında görmediğim zaman da gelecek inşallah. ve o gün bu kadronun son defosu da gitmiş olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın