• 13
    bu konudan (hangi konu? yukarida yaziyor iste) muzdarip sadece ben (ben kim? otopark. asagida yaziyor o da.) varim zannediyordum. neyse ki öyle degilmis. gorunen o ki bir cok insan (hangi bir cok insan? onlar da yukarda yaziyor. delirtmeyin lan adami!) sirf bu kural yüzünden entry yazmaya üsenir olmus.

    simdi efendim neymis biraz emek harcayalimmis. arkadas yazarken, yazacagimizi dusunurken, imla kurallarina dikkat ederken de zaten emek harciyoruz. sizin istediginiz emek cok fazla. ben sozlukten para kazanmiyorum. farkina varin sunun. bu kadar emek isteme hakkiniz yok benden.

    hadi diyelim istediniz. sozluk duzenli olsun diye. peki siz ne yapiyorsunuz bunun icin? ornegin maclarin tarihlerini vermek icin (bu en cok yasanilan sorun) bir buton yapsaniz mesela? o butona tikladigimizda dropdown gelse birtane. belki ay, yil gibi selection arealari da olsa, sonra o aydaki maclar listelense ve biz ordan secsek? atla deve degil. biraz da siz emek gösterin o zaman.

    ulkenin genel sorunu arkadas bu. neymis diger sozluklerin yaptigi bizi ilgilendirmiyormus. ha bir akilli sizsiniz zaten abim. eksisozluktekilerin umrunda degil bu duzen. ben yaptim olduculuklarla yürümez bu isler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın