• 51
    en son 2007-2008 sezonunda fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi mücadelesinde gerçekleştirdiğim eylem. ciddi ciddi milli takımı destekler gibi desteklemiştim. deivid'in gollerinde onlar gibi helal olsun demiştim, sevilla'yı elediklerinde ahmet çakar bikini giysin falan demiştim. chelsea maçında kazanmalarını çok istemiştim. ne kadar saf düşüncelermiş. fenerbahçe yarı finale çıkmış olsa herhalde biz galatasaraylılar'ın ülke sınırından falan çıkarılmasını talep ederlerdi. en büyük başarısı bize karşı aldıkları 6-0'lık galibiyet olan bir takımdan bahsediyoruz sonuçta. daha sonraki yıllarda fenerbahçe'den iyice nefret etme sürecim başladı. bu süreçte yaşananları maddelere dökersek *;

    1- emre belözoğlu'nun fenerbahçe'ye transferi
    2- aziz yıldırım'ın önce medya yoluyla arda'yı dünya yıldızı gibi lanse etmesi, daha sonra fenerbahçe'ye gitmeye sıcak bakmadığı için yerin dibine kadar çekmesi. bu yüzden altyapımızdan çıkmış en büyük futbolcuyu kaybetmemiz.
    3- 2009-2010 yılında 33. haftada fenerbahçe'nin ankaragücü'nü saçma sapan gollerle 3-0 yenmesi. bu maçın kalecisinin serkan kırıntılı olması ve bu futbolcunun her ne hikmetse o dönem 3. kaleci ihtiyacı bile olmayan fenerbahçe'ye transfer olması.
    4- 2010-2011 sezonu başlı başına. zaten şike gücüyle tanınan aziz yıldırım'ın, bu sezonda işini şansa bırakmayacağı kesindi. şampiyon olabilmek için tüm güçlerini kullandı. hele son hafta fenerbahçe'nin sivasspor'la deplasmanda yaptığı maçta oynanan tiyatroyu unutmak zor.
    5- 2011-2012 sezonunda trabzonspor'un cska moskova maçında cska'yı destekleyen fenerbahçe'li taraftarlar.
    6- dünya'nın en itici futbolcularının fenerbahçe'de toplanmış olması.
    7- dünya'nın en futboldan anlamayan adamının fenerbahçe başkanı olması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın