• 36
    hayatının hiçbir alanında anti-fenerli olmamış biri olarak kesinlikle karşı çıktığım düşünce.

    aziz yıldırım ve onun zihniyeti türk futbolunu zaten şu an bulunduğu seviyeye getiren zihniyettir. fener avrupa'da iki maç kazansın da puan gelsin düşüncesi oluşuyorsa bile bu, aziz yıldırım'ın milyonlarca euro harcayıp türk futbolunu içten şişirmesi, yerli piyasanın içine etmesi, altyapıdan neredeyse hiç futbolcu çıkaramaması, takımların avrupa'da değil türkiye'de mücadele etmek durumunda kalmasının doğal bir sonucudur.

    amatör branşlardaki başarılarını gerim gerim gerilerek anlatan aziz yıldırım futbolda anlatacak hikayesi olmadığı için yaptığı transferlerle övünüyor. bir anlamda katar'a döndürmek istiyor bizi. vizyon batı'ya değil doğu'ya doğru. bu sadece başkanlarının değil kulübün temel yapısının tezahürü. son 10 senede 1-2 sene hariç karşısında ciddi rakip bulamayan fener bırak avrupa'yı türkiye'de bile başarı istikrarını yakalayamadı.

    böyle bir takım avrupa'da 2 maç daha kazanmış veya kazanmamış ne fark eder ki?

    edit notu: zaten bu aziz yıldırım ve zihniyeti değil miydi daha çok çalışıp daha iyi bir takım kurmak yerine daha çok maç satın alıp daha çok suni başarı elde etmeye çalışan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın