• 31
    değil fenerbahçe, galatasaray'dan başka hiç bir türk takımının başarılı olmasını istemiyorum. nedenine gelince, nedeni çok basit. hemen götleri kalkıyor. beşiktaşlı biri hala barcelona'yı 3-0 nasıl yendiklerinden bahseder (şampiyonlar ligi grup maçı). fenerliler sevilla maçını izleyip izleyip ağlar (şampiyonlar ligi ikinci turu), trabzonlular hala aston villa'da aston villa. allah göstermesin bu takımlar bir yarı final bir final görmüş olsaydı tahmin edebiliyormusunuz çıkaracakları yaygarayı.

    çok komik değil mi fenerlilerin sevilla maçını açıp açıp izlemeleri ve bunu türkiye'nin en büyük başarısı zannetmeleri. sanki barcelona'yı bir tek beşiktaş yenmiş gibi havalara girmeleri.

    ama galatasaray olarak kazandığımız başarılara baktığımızda ne çeyrek finaller ne yarı finaller gördük yetmedi finale çıktık o da yetmedi kupayı aldık. hadi dedik şampiyonlar ligi şampiyonunu da yenelim gittik süper kupayı aldık. biz leeds maçından mallorca maçından pek bahsetmeyiz. biz arsenal'den real madrid'den bahsederiz.

    biz şampiyonlar liginde 2. gruptan nasıl çıktığımızdan bahsetmeyiz. biz istanbul'daki 3-2'lik real madrid maçından bahsederiz. o da buruk bir şekilde. çünkü rövanşında talihsiz bir şekilde yenildiğimizden.

    diğer takımların avrupa'da başarılı olmasını isteyen yazarların savundukları bir şey de ülke puanıdır. galatasaray avrupa'da başarılı olduğu sürecebu ligde şampiyon olan takım zaten direkt olarak şampiyonlar ligine gidecektir. diyelim ki ligi 3. bitirdik ve diğer takımlarında über katkılarıyla şampiyon ligine katılmaya hak kazandık. afedersinde sokayım öyle puana öyle katkıya. adı üstünde şampiyonlar ligi şampiyon olup gitmedikten sonra benim için pekte ir anlamı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın