• 136
    geceleri uyutmayan, aklıma geldiğinde titreten, içimde kelebeklerin uçuşmasını sağlayan maç. ulan...

    öncelikle iddaacılar kesinlikle bu maça 02 açık girmelidir. ben kesinlikle puan alacağımızı düşünüyorum. neden ?

    - rakip kalede sıkıntı var. geçen seneden beri fergie lindegaard ile de gea'yı sırayla oynatıyor. de gea çok hatalı goller yiyebiliyor. lindegaard'a ise savunma güvenmiyor.
    - manu orta sahasındaki isimler fletcher, carrick, cleverley ve kagawa, kesinlikle maçın gidişatını değiştirebilecek isimler değiller. selçuk - melo ikilisi burada üstünlük kurabilir.
    - 4-2-3-1'de carrick - cleverley - young - nani - kagawa - rvp ile çıkarlarsa rvp bizi dağıtabilecek bir oyuncu değil. kanatları savunduğumuz an rakibi kitleyebiliriz.
    - manu üstümüze gelirse selçuk - burak el ele işi hallederler. lindegaard da kurtarışlarıyla ön plana çıkan bir kaleci değil, işi kolay halledebiliriz.
    - manu'nun bizden sonra liverpool ile bir maçı var. o maça hazır çıkmak isteyeceklerdir. bu maçı riske edip cluj - braga'yı rencide etmek isteyebilirler.

    bunlarla birlikte burak 11 başlamalı bence. solda amrabat sağda engin olabilir. ancak burak kesinlikle 11 başlamalı. ben maçın ilk dakikalarından itibaren pozisyon bulabileceğimizi düşünüyorum.

    nedendir bilinmez gözlerimi kapadığımda parçalı formayla selçuk inan, rakibi kontrada yakalayıp orta yuvarlağın bizim yarı sahamıza bakan bölümünün 1-2 adım gerisinden rakip savunma arkasına bir pas atıyor, rakip savunma topu tutayım derken yetişemiyor ve burak yılmaz kalecinin yanından topu soldaki kaleye gönderiyor. ne güzel lan.

    allah yardımcımız olsun, taraftarın oyuncunun teknik ekibin allah yardımcısı olsun, amin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın