• 111
    3-0 kazandıkları 15 eylül 2012 borussia dortmund bayer leverkusen maçı ile yenilmezlik serilerini 31 maça çıkardılar. 90'lar çocuğu olmanın getirdiği masif nostalji tutkusunun da etkisiyle, galatasaray taraftarının gönlünde çok ayrı bir yerleri ve zaten tuhaftır, kendileri de çok önemli bir kulüp olmasına rağmen hala kazandıkları her başarı, endüstriyel futbol karşıtı biz taraftarların yüzünü güldürüyor.

    galatasaray kimliğim zaten çok başka bir evrende lakin ben hala dortmund kazanınca adana demirspor ya da napoli kazanmış gibi seviniyorum, underdog dilenciliği güzel şey vesselam.

    şampiyonlar ligi'nde ölüm grubuna düşmelerine müteakıben, dortmund cephesinden gelen demeçleri de şöyle bırakayım ki pazar pazar sucuklu yumurta tadında gitsin;

    joachim watzke (başkan): “böyle bir grupta kahramanlar doğar.”

    michael zorc (sportif direktör): “bu senenin ölüm grubundayız ama biz ilk anda yutkunduysak rakiplerimiz de yutkundular.”

    jürgen klopp: “grubumuz tüyler ürpertici ve heyecanlı. city ve madrid tabi ki bizden daha iyi durumdalar ama bu bizi engellemeyecek. kim daha güzel, daha büyük, daha pahalı konusunda rakiplerimizle yarışmayacağız. amaç o gün onlara en uygunsuz rakip olmak. bu grupta oynamayı canım istiyor.“
App Store'dan indirin Google Play'den alın