resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1500
    15 eylül 2012 antalyaspor galatasaray maçında attığı golün yanı sıra sistemimize verdiği katkı üst düzeydi. sürekli pozisyonları kovaladı amrabat ve umutla beraber. arkada selçuk gibi bi maestro da olunca tadından yenmezler. hele o önüne alıp vurduğu volenin gol olmamasına direkler bile üzülmüştür 2 cm yanda olaydım diye.

    hem elmanderi hem burak'ı küstürmeden max. verim alınmalı ki takımın başında bu işin ustası fatih hoca var. umarım sezon sonuna kadar böyle sorunsuz, problemsiz tatlı rekabetten en kazançlı galatasaray çıkar.

    yere attığında nasıl tepki gösterildiyse bugünkü pekala zorlamayıp bırakabileceği ve de penaltı olacağı yerde ayakta kalmak için didinmesini takdir etmek gerek. lakin bu kadar fazla eleştirildiği için bunu yaptığını düşünmekteyim. ayrıca burak'ın düşmemesi hakemin bunu görmemesini gerektirmez müdahaleyi görüp karar verebilirdi. ama yine de hakkını verelim burak yılmaz'ın.

    böyle oynama canımızı ye burak, biz seni atacağın güzel gollerle, mücadelenle hatırlayalım. bu hafta manchester'a da yaz bi tane arif gibi seni de hatırlayalım yıllar geçse de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın