resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1460
    yeteneğini, yerli forvetler içinde en iyisi olmasını ve geçen sezonki insan üstü performansını görmezden gelerek bile beğendiğim ve galatasaray'a yakıştırdığım oyuncu.

    bu adama kanı ısınmayanlar hatta bencil ve karaktersiz olduğunu düşünenler var.

    yahu bu adam trabzon'a o kadar hizmet etmiş adamı aforoz ettiler. selçuk gibi egemen gibi bedavaya da değil 5 milyon euro nakit para kazandırarak ayrıldı kulübünden. trabzon son 2 sene şampiyonluk yarışının içinde kaldıysa en büyük pay sahiplerinden biri yine bu adam.

    buna rağmen arkasından atıp tutan yöneticilere taraftarlara rağmen twitter'da şunları yazıyor:

    "trabzon'a taraftarimiza camiamiza tesekkur ederim hayatimda ne trabzonu ne de avni aker'i unutmayacagim..."
    "bugüne kadar trabzonspor'un istekleri dogrultusunda davranmaya calistim, cesitli sebeplerden dolayi resmi teklif yapan kuluplerle anlasilmadi."

    ve sonrasında kamplar başladığı için, hedefleri daha büyük bir takıma gitmek istediği için doğal olarak kulüpten ayrılıp bizimle sözleşme imzalıyor.

    kendisinin ilk röportajını da hatırlıyorum. elmander, umut, necati, sercan hepsinden bir şeyler öğreniyorum hepsi çok önemli isimler demişti. nasıl bir bencillik, nasıl bir egoistlik bu?

    maç içinde fazla şut çekiyor diye eleştiriliyor bir de. buyur burdan yak. sevgili galatasaray taraftarı, sen değil misin maçları erkenden koparamıyoruz sonrasında zora sokuyoruz diyen, özellikle derbilerde sürüyle gol kaçırıyoruz diyen. elmander'in, formda olmasına rağmen umut'un bitiriciliğini eleştiren sen değil misin? golcü dediğin saha içinde zaman zaman bencil olur. ağzının suları aka aka izlediğin ibrahimovic çok mu paylaşımcı bir oyuncu?

    demeye çalıştığım şu, burak yılmaz şu an takımımızda alternatifi olmayan oyuncudur. takımımızda striker diye tabir edebileceğimiz başka bir oyuncu yok. elmander de umut da bu özellikte forvetler değiller. ama burak bu özelliklere sahip olan oyuncu. attıkça atacak bir oyuncu. mevcut sistemimizde özellikle büyük maçlarda eksikliğini fazlasıyla hissettiğimiz tipte bir oyuncu.

    dolayısıyla destek olalım, alışalım, ısınalım bir an önce. o da gollerini sıralamaya devam etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın