resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 597
    kendisi a milli takimlar seviyesi icin yetersizdir. umut ve burak forvet hatti tercihinden sonra, bu adamlari taniyan ve yillardir bu ikiliyle top kosturan super ligin en iyi orta saha oyuncusu selcuk inan'i tercih etmemesi tam anlamiyla skandaldir. sans vermedigi ama belki de seyirci baskisiyla oyuna almak zorunda kaldigi selcuk'un 11 eylul 2012 turkiye estonya maci'nin ikinci yarisinda gol atmasi bu vesileyle ironik olmustur.

    absurt ve buyuk bir kesim tarafindan dogru bulunmayan tercihleri kuyusunun kazilmasina sebep oluyor. planlarimiz 2014 dunya kupasina katilip, saglam bir ekol yaratmak uzerine. fakat abdullah avci bunlarin yaninda tunay torun gibi en ufak bir isik gostermeyen ve bu nedenle sadece genc oldugu icin oynattigi sanilan garip tercihleriyle de zan altinda kaliyor.

    peki bahsi gecen planlar bu sekilde mi yapilir? bence hayir. zira ne kadar tecrubeli olsa da ismini zikretmek istemedigim 33 yasina gelmis bir oyuncunun her mac on bir baslatilmasi bunyeleri gelecek adina umutsuzluga surukluyor. kadronda tecrubeli oyuncu bulunabilir, ama 2014 yilinda 35 yasinda olacak oyuncuyu bugun banko oynatirsan sana tepki yagar. bugun maksimumuyla belki mac aldiran oyuncunun yarin emekli olmasi gereken yasta ne yapacagi muammadir.

    bu acidan "acaba baskalari tarafindan isine karisiliyor mudur? emir kulu mu?" sorulari aklimi kurcaliyor. turkiye'de fatih terim ve mustafa denizli ikilisinin isine asla karisilmaz. digerlerine kulup baskanlari falan muhakkak salca olur. zira onlar da futbol duayenleridir.* bu cok yanlis bir yonetim tarzi.

    velhasil; kendisine sans taninmali ama bu tercihleri uzerinde fazla israr etmemeli. aklindaki bu yapi karsisinda gelecegimizin acik olmadigini belirteyim. ayrica ne zaman galatasaray yukselir, turk milli takimi da yukselir. ne zaman galatasaray duser, turk milli takimi da duser. tarihte bu gibi ornekleri cok gorduk. o yuzden sistem vs... gibi etkenleri bir kenara birakip galatasaray formasini terleten yerli oyunculara kucak acmaya bakmalidir. cok net.
App Store'dan indirin Google Play'den alın