resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 2066
    olabileceğinin yarısı bile olamamıştır. genel futbol kamuoyu tarafından yıldız futbolcu olarak nitelenen ama kariyeri boyunca bunu sahaya yansıtamamıştır. ilk olarak abd kampındaki hazırlık maçı ile sahne almıştır yanlış hatırlamıyorsam new york metrostars maçıydı kalemizde richard kingston oynuyordu o maçta bir frikik golü atmış ve zeytinburnuspor'dan alınan altın çocuk ülke gündemine oturmuştu. 1999-00 sezonunda tugay kerimoğlu'nun formasını kapmış tugay'ın yurt dışına gitmesine de vesile olmuştur. uefa kupası sezonunda takımı girip çıkış yapmış ertesi yıl ise bunu devam ettirmiş sonrası ise serbest transfer ile inter ile avrupa macerası gidiş süreci ve sezonu ilgili yoruma girmeyeceğim az çok mevzular biliniyor.
    burada kişiliği ile ilgili de bir şey yazmayacağım derdim yıllardır anlatılan büyük oyunculuğun saha içi performansıdır.
    inter, newcastle, fenerbahçe burada 11 sezon boyunca 30 maçı geçtiği lig sezonu yok vasatı bulduğu sezon ise 3 bilemedin 4 sezon ya var ya yok. bu süre içinde milli takım ile 6 büyük turnuva oynama olasılığı varken sadece 2 turnuvada boy göstermiş biri 2002 ki takımda rolü ön planda değildi diğeri ise turnuvada ilk maç dışında oynamadığı 2008.
    yıl 2012 ve hedef 2014 dünya kupası bugün takımın kaptanı 32 yaşındaki emre belözoğlu da yeni yapılanmanın saha içi lideri attığı gole ülkenin yarısı sevinmemiş maç sonu hala mesaj veriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın