• 62
    tolga zengin - ilk dakikalarda yaptığı hata bir tarafımızda patlayabilirdi. semih pozisyonu kurtardı. ilk dakikalar dışında kendisine fazla bir iş de düşmedi zaten.

    gökhan gönül - sağ kanadı iyi kullandı. bindirmeler yaptı ki zaten defansta da çok ihtiyaç duyulmadı kendisine.

    semih kaya - ilk dakikalarda biraz telaşlı gibiydi. tolga'nın yaptığı hatayı sakatlanma pahasına iyi kapattı ve bizleri de korkuttu. sonraları da gayet yerinde müdahalelerle ve topu yerinde kullanmasıyla hollanda maçından sonra da gayet göz doldurdu. aslan parçası.

    ömer toprak - hücuma müthiç bir katkı yaptı. ilk golde asisti yapan arda'ya topu getiren kişiydi. takım olarak defans yapmaya çok ihtiyacımız olmadığı için ona da pek ihtiyaç olmadı.

    hasan ali kaldırım - her ne kadar hücuma destek verse ve son golde asisti yapsa da genel anlamda ortaları ve pasları etkili değildi. sanırım ters ayağını hiç kullanmadı ve ters ayağına ihtiyaç olduğu durumlarda bir miktar cortladı.

    mehmet topal - savunmada kritik müdahaleler yaptı. geri dönen topları çok iyi toplayıp yanlara verdi. iki tane de gereksiz şut attı.

    emre belözoğlu - çok hırslı ve istekli oynadı. top kaptı, pas aldı pas verdi ve golünü de attı. genel olarak iyi oynadı.

    sercan sararer - gördüğümüz kadarıyla sadece sol kanatta oynadı ve başka bir bölgede de göremedik. ama top tekniği çok iyi bir futbolcu. bunu da kullanarak defansif oynayan estonya karşısında adam eksiltip içeri girebilen tek oyuncumuzdu galiba. sayılmayan ilk goldeki payı da çok büyüktü. baktı bu gol sayılmıyor, o da 2. golde umut'a asistini yaptı. geleceği çok parlak.

    arda turan - ileri uçta oyunu yönlendiren oyuncumuzdu. estonyalı oyunculara çalım atma konusunda sıkıntı yaşayınca pas yaparak ilerlemeyi deneyerek çok iyi bir seçim yaptı ve takımı ileri taşıdı. ileride baskı yapıp top çalarak estonyanın çıkmasını da engelledi.

    umut bulut - ligdeki güzel performansına bir de milli takımda iyi oynayarak ve en sonunda golünü de atarak bir güzel performans daha ekledi. çok koştu, çok çabaladı, birkaç kafa topundan yararlanamasa da en sonunda çok güzel bir kafa golüyle skoru 2-0 a getirip takımı rahatlattı.

    burak yılmaz - bana kalırsa güzel oynamadı. sürekli hakemlerle diyaloga girdi. hayır zaten penaltı meselesinden dolayı herkesin gözü üstümüzde, bir de sürekli hakeme itiraz etmeler, her yere düşüşünde hakeme bakmalar, sürekli ve ısrarla pas istemeler ile kredisini git gide tüketiyor. hakemlerle kurduğu diyalogları takım arkadaşlarıyla kurmalı. ayrıca çok gereksiz şut çekti, çok ofsayta düştü, mücadele etmedi. kendisine çeki düzen vermesi gerekiyor. bu yaşına gelmiş ve türkiye'nin 4 büyük kulübünde oynamış bir futbolcu olduğunun, hiçbir takımın da kendisini boş yere almadığının bir umut ışığı gördüğünün farkına varması lazım. dikkatini oyununa yöneltirse neler yapabileceğini hepimiz son iki sezondur görüyoruz. yüzümüzü kara çıkarma.

    gelelim sonradan oyuna girenlere;

    tunay torun - zaten oyunun kontrolü elimizdeyken ve 2-0 da öndeyken girdiği için fazla sorumluluk almadı. sercan kadar etkili değildi en azından.

    nuri şahin - her ne kadar 80. dakikada oyuna girse de oynama isteği göze çarptı. estetik paslar verdi, oynamak istediğini açıkça belli etti. inşallah liverpool'da bol bol fırsat bulur da gerrard ile yan yana oynayıp futbolunu çok üst seviyelere çıkarır. çünkü sadece potansiyeli bile onu çok kişinin hayalinde göremeyeceği yerlere getirdi. bu potansiyeli somuta dönüşür de türk futbolunun temel taşlarından birisi haline gelir inşallah.

    selçuk inan - hem karşı takıma hem de kendisine inanmayanlara çok güzel bir gol atan aslan parçası. oyuna girer girmez pas kalitesinde gözle görülür bir biçimde artış oldu. 2-0 dan sonra oyuna girmesi ise beni bir hayli üzdü. en kötü ihtimalle 2. yarının başından itibaren oyunda görmek isterdik. çünkü zaten adamlar da oyunu bırakmış artık, bizimkiler de bırakmış. selçuk'ta da zaten haklı bir hüzün sezdim ben. tüm bunlara rağmen de gitti haşırt diye attı golünü. bir tek bana öyle gelmiştir belki ama abdullah avcı'da da bir mehçupluk sezdim ben.* her şeye rağmen türkiye'nin en iyi orta saha oyuncusu olduğunu ve tuttuğu rakıma bakılmaksızın türkiye'nin en sevilen oyuncularından biri olduğunu unutmasın. bu taraftar her zaman onun arkasındadır. aslan parçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın