• 6
    lewis hamilton'ın italyanlara zamanında ne gibi kötülükler yaptığını merak ettiğim yarış. ne yaptı da, baştan sona çatır çatır yarışıp, hakettiği birincilik kupasını almaya, podyuma çıkan adamı yuhluyorsunuz ibneler? haa, sorarsan, formula 1'in tarihi şöyle, ferrari böyle, italyanlar auuuww, çok acaip... lan yürüyün gidin be!

    hayatımda ikinci kez formula 1'de yarış galibinin yuhlandığını görüyorum. ilki çok haklı sebeplerdendi. 2002 avusturya gp'de, yarışın son metrelerinde takım emriyle rubens barichello'yu geçen michael schumacher ve ferrari takımı yuhlanmıştı.

    ayrıca, kamikazelerin eksikliğini hissettiğimiz bir yarıştı. sebastian vettel'in, fernando alonso'yu sıkıştırma girişimi dışında, insanlar birbirlerini düzgünce geçtiler, geçilenler bükemedikleri eli öptüler. ancak son zamanlarda f1'de aksiyon filmlerinden fazla uçan araba görmeye alışan bizler, ''nasıl bir strattı bu arkadaş, pistte kanat ucu bilem yok!'' diyerek hayıflandık... saçma sapan adamlara süper lisans verip, psikolojimizi bozdun fia!
App Store'dan indirin Google Play'den alın