• 84
    bu sıfata sahip yazarları iyi tanırım. hangi konuda nasıl tepki verirler, neye kızarlar, neyi sevmezler, neyi severler, neyi eleştirirler filan artık bir olay vuku bulduğunda şıp diye tahmin edebiliyorum. özellikle 2 konuda beni şimdiye kadar asla ve asla şaşırtmadılar. ilk baştan beri buradayım ve bu 2 konuda galatasaray sözlük yazarları ortak bir duruş sergilemişse gözünüz kapalı doğruluğuna inanabilirsiniz.

    1.si eğer bu yazarlar, toplu halde ve birbirilerinden bağımsız olarak bir konuya muhalefet ediyorlarsa ve bu durum ortak bir duruş sergileme boyutuna gelmişse yüzde yüz haklılardır. bu noktada türkiye sınırları içerisinde en dik, en omurgalı duruşu bu kitle sergilemektedir. stad açılışı mevzusu, ultraslan mevzusu ve son olarak milli takım olayı. çoğu hayata ve olaylara galatasaray'ın menfaati yönünden baktıkları için örneğini verdiğim bu konular ve başka mevzularda hep güzel bir birliktelik sergilemişlerdir.

    2.si ise bu tayfa, yani galatasaray sözlük yazarları, ki ben de dahilim haliyle, çoğunluk olarak bir transferi beğenmiyorsa, ona burun kıvırıyor, onu yerin dibine sokuyorsa bilin ki o adam on numara transferdir ve takıma büyük katkı sağlar. eğer ki beğeniliyorsa transfer, tehlike var demektir.

    hiç şaşmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın