• 426
    sercan sararer'in içinde bulunması gereken ulusal takımımız.ancak tunay torun için aynısını söyleyemem.sercan çabalıyor,çizgiden bişeyler yapmaya çalışıyor,olmuyor içeri giriyor şut çekiyor,ardayla duvar yapıyor hiç yoksa çabalıyor,pozisyon yaratmaya yada pozisyona girmeye çalısıyor.bir kanat oyuncusunun bunların dışında yemek pişirmesini,su taşımasını falan beklemiyorsak yeterince görevini yapıyor.

    sorun sercan değil olsa olsa abdullah avcıdır.bu kadar zayıf bir hollanda yakalamışsın* sahada hiç birşey yapmayan tunay'ı 80 dakika tutuyorsun.hadi ilk yarı oynattın baktın ki birşey çıkmayacak.neden ısrar ediyorsun ki.adam leyla gibi geziyor sahada. sabrettin diyelim yaptın bir eşşeklik daha sonra burak yılmaz'ı oyuna alıyorsun.umut ve burak arkaya sarkacak adamlar da o pası atacak adam nerede ? kulübede oturuyor. selçuk inan gibi bir adamı ısınması için dahi göndermedi abdullah avcı...bu taktikte selçuktan başka kimden verim alabilirsin ? hadi diyelim emre belözoğlu.. e paşam onuda çıkardı !

    futbolcuda ısrar etmek kötü değil, herkes eleştiriyor diye karar değiştimeyeceksin tabi ancak sistemini selçuk inan üzerine kuruyorsan bu adamı oy-na-ta-cak-sın...yoksa basın toplantılarında kem küm etmeye alışırsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın