resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1666
    fatih terim'le çalışma şansına erişmiş bir genç futbolcu. çok önceleri arabada güneş gözlüğüyle direksiyonda pozlarını koymuştu twitter'a. yine twitter'ında her daim barselona sevgisini belirtiyor. artık bunlar yeni nesil genç türk futbolcu özellikleri. sahada işini yaptığı sürece kimse gıkını çıkarmaz. uyaran arkadaşların da tek endişeleri değer verdikleri bir futbolcuyu kaybetmek. iki taraf da kendince haklı. ortada buluşulduğu sürece kalp kırılmadığı sürece sorun yok. fazla kafa yormaya gerek yok, emre ne yapacaksa kendi için yapacak. kendine bakarsa bağ olacak bakmazsa dağ olacak.

    şahsen futbolcunun gezip tozmasında sorun yok diye düşünüyorum, dediğim gibi sahadaki performansını etkilemediği sürece. emre gezsin tozsun, eğlensin, yaramazlık yapsın, içinde hiçbir "keşke" kalmasın. ölçü konusu biraz problemli ama uyaran arkadaşlara da hatırlatmak isterim; emre öbür türlü evinde otursa daha sakin bir hayatı seçse günün koşullarında belki aklı dışarı kalacak, 3-5 sene sonra "keşke yapsaydım"ları çoğaldıkça iç huzuru kaçacak bu da futboluna yansıyacak.

    ulan ince ince evirip çeviriyorum bi saattir, özetle dediğim şu ki sahada topa vursun, dışarda da kızlara. birinin eksiği diğerini etkiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın