• 1
    7, 8, 9 eylül tarihlerinde yapılacak olan, formula 1 2012 sezonunun 13. yarışı.

    sıralama turları 8 eylül cumartesi (tsi) 15:00, yarış da 9 eylül pazar 15:00'te olacak ve en azından bir kamikazeden yoksun yapılacak. zira en keyifli pist olan spa'da, en büyük iki şampiyonluk adayını daha yarışın başında biçmek suretiyle ortalığın ebesine atlayan romain grosjean, italya'da yarışmama cezası aldı.

    mclaren mercedes yine çok formda. ancak bu sezon hep bir şanssızlık, hep bir salaklık dolaşıyor etraflarında. sezon başında harikalardı. açık ara öndelerdi. ancak yaptıkları strateji ve pit hatalarıyla pilotlarına pranga oldular. sonra kötü bir dönem geçirip yeniden toparlandılar. şimdi de maldonado'lar, grosjean'lar dadandı. vay anasını lan! bir düşün yakamızdan da iki yarışak denyolar!

    neyse... monza hızlı ve heyecan verici bir pist. heyecanlı kamikazeler azıcık sakin olurlarsa biz de heyecanlı bir yarış seyretme imkanı bulacağız. ancak, lastikler sağolsun, kim hangi pistte favori olur bilemiyoruz. eskiden ne güzeldi. ''efem, mp4-xy'nin dingil mesafesi kısa, yavaş virajlarda çok iyi, düzlüklerde çok rererörö; bu pistte red bull alır süpürür'' diyorduk, öyle de oluyordu. şimdi neler dönecek bilemiyoruz serhat. bekle ve gör...
App Store'dan indirin Google Play'den alın