resim
Selçuk Şahin
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Türkiye
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 300
    o kadar da kötü bir oyuncu değildir. bir takım kötü gidiyorsa genelde fatura birine yıkılır, biz kötü gittiğimizde mustafa sarp'a, barış özbek'e yıkmıştık ki bunlar doğru tespitlerdi. fenerbahçeliler ise bu adama yükleniyor, cristian baroni ve savunma hattını pek konuşmuyorlar ama. devam etsinler konuşmamaya, sorun selçuk'ta zannetmeye.

    şu aralar beğenmediği ortasaha oyuncusuna adam damgayı basıyor, şehir efsanesi oldu bu da "hep yana, geriye oynuyor" diye. selçuk'u izleyen maç içinde işlevsel paslar attığını da görür. en son oynadığı maçı bile izlerseniz savunma arkasına kaldırdığı top bulursunuz. benim en son hatırladığım spartak maçında sow'a kaldırdığı top, maç içinde ara ara yapıp pozisyon yaratıyor. +olarak savunma özellikleri cristian'ı katlayacak derecede. zaten 1.ligte çevireceğin herhangi bir adam büyük ihtimalle cristian'dan daha iyi savunma yapıyordur, o da var.
    http://www.izlesene.com/...-kuytin-golu/6514045

    defansif özellikleri yeterli, hücum içinde çok yeterli olmasa da iş görecek bir oyuncu selçuk şahin. selçuk'un ortaya atılmasına şaşırdın mı dersen, şaşırmadım. topçu tipi yok çünkü. ekstra olarak 10 yıldır fenerbahçe'de, taraftar patlayacağı zaman ilk ona patlıyor. aynı sabri gibi. bizde bu linç kültürünün nasıl geliştiğini gördüğüm için selçuk'u yerin dibine sokmalarına şaşırmak zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın