resim
Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:40
Boy:1.75
Uyruk:Portekiz
  • 665
    beşiktaş'ın ne kadar salak saçma plansız bir klüp olduğunun göstergesi oyuncu.

    - böyle davrandığın hiç bir oyuncuyu dünyadaki hiç bir klübe satamazsın. zaten fahiş yıllık ücret veriyosun ve oyuncu bu ücretin aşağsına gitmeyecek, az çok geçen sezon yaptığın tüm iyi işlerin altında imzası olan bu adamı kadro dışı bırakma, sen yine fedadır, siktir gittir görüşmelerini yap adamla, menejerlerine talimatını ver bu adamı satın diye ama itibarını sıfırlama, zaten o anlamdaki karnesi çok iyi değilken her daim çok sorunlu oyuncu damgasını yapıştırma. bak adamı doğru kullanan porto 25 milyon eu artı pele karşılığında inter'e sattı, doğru kullanamayan interse 7.3 milyon eu'ya sana sattı.

    - hadi bunları yaptın elinde de santraforun yok, fırsat ayağına kadar gelmiş galatasaray baros gibi aslında onca kötü(sorunlu) geçen sezondan sonra patlama yapabilecek bir adamı teklif etmişken o takası yap. baros bu ölüsü 2 maçtan 1 tanesinde gol atıyor. ha iyi ki yapmadın o ayrı. asla istemezdim queresma gibi oyuncuyu galatasaray'da. kendine oynayan adamın galatasaray'da işi yok.

    - tff'ye ismini bildirmemiş bide. lan oğlum dün gece ayrıldığın sevgiline blöf yapıp facebooktan mı siliyosun? mal mısın? yaz listeye. belki yola gelecek adam. belki sihirli değnek değecek.

    velhasıl zorla hiç verim almadıkları bir oyuncuya para ödemek istemiş beşiktaş. bunun keyfini sürecek olmaksa queresma'ya düşer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın