resim
Gökhan Zan
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1244
    futbolculuğu bi kenara, karakterini her geçen gün takdir ediyorum. uzun zamandır yedek olmasına rağmen her gol sevincini coşkuyla yaşadığını da gözlemliyorum. şampiyonluktan sonra yanında semih kaya varken söyledikleri de alkışa değerdi

    cris transferinin kendisine saygısızlık olduğu gibi komik yorumlar da okunuyor. daha iyi transfer yapsak kendisini onore etmiş olacakmışız da cris'i alınca saygısızlık yapmışız sanırım. takımdaki 3. stoper opsiyonundan bahsediyoruz. eğer takımın ilk iki stoperinden daha iyi bir adam almazsanız, takımın 3. stoperine küfretmiş oluyorsunuz. çok orijinal, ince, deha eseri mantık yürütmeler bunlar.

    şampiyonlar liginde oynayan bir takımın 3 stoperle oynaması intihardır. aldığınız stoper, 3. stoperden de kötüyse bu ona küfür değil, forma şansı demektir. ilk 11'de olma şansı artıyor işte ne güzel. hafatih terim yeni transfer olduğu için sorgusuz sualsiz tüm maçlarda gidip gökhan zan'dan kötü adam olan cris'i ilk 11 oynatacak, kötü olmasına rağmen sırf yeni transfer diye gökhan zan'ı 3. stoper opsiyonundan 4.lüğe itecek diye üzülüyorsanız, haklısınız. cris'ten daha iyi bir adam gelmeliydi, o adamın arkasında dördüncü stoper olmalıydı gökhan zan. ve tabii ki fatih terim gökhan zan'a ayıp olur diyerek cris transferden vazgeçmeliydi. damn it.
App Store'dan indirin Google Play'den alın