resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2033
    yıllar yıllar sonra benden başkalarının da övdüğünü, hatta herkesin övdüğünü görerek gözlerimi yaşarttı. yok bugün daha uyanamamışım galiba, böyle bir şeyi kesinlikle beklemiyordum.

    yıllarca internet platformlarında hakan balta ve onun alternatifi arasındaki tartışmalarda alenen hakan balta savunuculuğu yapmış biri olarak şuan kendimi boşlukta hissediyorum. oğlum savunmasanıza lan adamı, işime engel oluyorsunuz ehehe.

    şimdi linklerle desteklemeye gerek yok, zamanında volkan yaman, çağlar, caner, insua gibi isimlerin hep önünde oynaması gerektiğini savundum. hatta bu süreçte bol bol hakarete varan sözlerle karşılaştım. ama olsun, hakan balta'daki pozisyon bilgisi, kademe/ters kademe anlayışı, defansif özellikler hiçbirinde yoktu. o zamanlar çok sövülüyordu ancak o yokken de yerindekilerin daha beter oyunu hakan'ı mumla aratıyordu. tüm takımda yaşanan düşüş hakan'da da yaşandığında sadece o hedef tahtasına alındı. halbuki suç onda değil, oyuncuların formunu boktan beter edenlerdeydi. herkes emekliliği gelmiş futbolcu edasıyla oynuyordu. ama hakan'ın içindeki cevheri ortaya çıkarabileceğini hep biliyordum. nitekim o cevheri piri reis ve fatih hoca bir şekilde tekrar çıkarttı. bugün geçen sezonun tartışmasız en istikrarlı oyuncularındandı, ancak önceki sezonun aldatıcılığı nedeniyle bunu görmekte zorlandı taraftar. olsun, o yine çıkıyor ve taş gibi oynuyor futbolunu. beşiktaş maçındaki zeminin azizliği de onun bahtsızlığı, onun canı sağolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın