• 94
    gelmeden önce lucescu ve fatih terimin kariyerlerini vikipediden açıp okuyordum. bunu defalarca yaptım. defalarca da fatih terim gelmesin lucescu gelsin istedim. fatih terim geldiğinde yönetime sitem ettim.

    fakat bakıyorum ki her şey kağıt üstündeki kariyerlerden ibaret değil. bu iş gözünü para bürümemiş olmak ister. takımı sevmek, takım galip geldiğinde deliler gibi sevinmek, mağlup olduğunda köpekler gibi üzülmek ister.

    bu iş babalık ister, biraz kabadayılık biraz külhanbeyilik ister. biraz duygu biraz küfür ister. her şeyin para olmadığını bilmek ister. ve her şeyden önemlisi başına geldiğin takımın avrupa'da kanuninin 2. ordusu diye adından söz ettiren bir takım olduğunu bilmek ve bilincinde olmak ister.

    siz bakmayın benim ne dediğime ben ne anlarım ki. ben ki elmander ve umut transferleri sonunda da aynı şeyleri söylemiş adamım.

    büyüksün fatih terim. büyüksün imparator. sen armamıza tek başına koyduğun 1 yıldızla bizim gururumuzsun. şehit haberi sonrası hüznün yüzünden okunacak kadar üzülecek kadar büyüksün. haksız suçlamalar sonrası canlı yayında herkesin gözü önünde program sunucusuna ayar verecek kadar cesaretlisin*.

    bu taraftar senin ve takımının sonuna kadar arkanda. senin ve aslanlarının allah yardımcısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın