resim
Necati Ateş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 1381
    2011-12 sezonu devre arasında geldi, attığı goller ve paslarıyla şampiyonlukta önemli bir katkı yaptı. 2012-13 sezon başında yapılan transferlerden sonra çok fazla forma giyemeyeceğini gördü ve futbol oynamaya devam etmek için galatasaray'dan ayrılmaya karar verdi. kendi adıma teşekkür ederim, yolu açık olsun.

    gelelim dedikodulara. kulübün zorla gönderdiği gibi şeyler konuşuluyor. hikaye. birine ayrılmasını istediğini söylersin, kabul eder ya da etmez. necati kabul etmiştir. eskişehirspor'dan alacağı parayı da kendi değeriyle eş görmüştür, hakkını alacağını düşünmüştür. gerisi tamamen dedikodudur, umurumda da değildir.

    kulüpten ayrılması açısından necati ile baros'u kıyaslamak doğru değil. bize ne kadar da çok para kazanıyorlar gibi gelse de meslek erbablarının kazançları kendi meslaktaşları içinde hangi seviyede kazandıklarıyla ölçülür. bu sebeple baros, transfer için kendisine teklif edilen paralardan mutlu olmamıştır büyük ihtimalle. ayrıca baros hırslı bir adamdır. yedek kaldığında sorun çıkardığını hiç görmedik bugüne kadar. yedekten oyuna girdiğinde sahada küskün tavırlarını gören oldu mu, yoksa son dakika bile kendisini parçalıyor muydu? dikkat edilirse yeterli-yetersiz mevzusundan bahsetmiyorum, karakterden bahsediyorum. baros hala bu takımda oynayabileceğini düşünüyordur yüksek ihtimalle. hoca bir şans verse gösteririm baros'u diyordur, bu kadar sene içinde azıcık tanıdıysam.

    necati'yi illa kıyaslamak istiyorsanız, çağlar birinci'ye, semih şentürk'e bakın.

    yolun açık olsun necati.
App Store'dan indirin Google Play'den alın