• 1016
    yazarlarımızın neredeyse tamamında akıllı telefon olduğunu düşünüyorum. prensip gereği çalışırken ileti yazmayı doğru bulmuyorum ancak, gün içerisinde öyle anlar oluyor ki, toplantılarda, seyahatlerde, tuvalette* hatta kız arkadaşını/eşini bekleyen ağaç iken bile insanın ileti yazası gelebiliyor. akşam eve dönünce insanlar internette daha az vakit geçiriyor çünkü habere de sosyal paylaşım sitelerine de büyük oranda doymuş oluyor. hal böyle iken türkiye'deki en büyük taraftar sözlüğü olan gs sözlüğün adam gibi bir uygulamasının* olmamasını büyük eksiklik olarak görüyor, bu durumun ileti sayısını da doğrudan etkilediğini düşünüyorum.

    mobil sürümünde sayfalar arası geçiş için browser üzerine rakam yazmak çok ilkel geliyor bana, hatta konuya girdiğim çoğu zaman kendimi başka bir konuda bulabiliyorum. kısacası ileti yazmak ve okumak işkence oluyor. normal sürümü görüntülüyorum ama tablet boyutunda telefonum olmadığından o da zor oluyor.

    geliştirilmesi için ekşi android uygulaması örnek alınabilir. en azından sayfalar arası geçiş oldukça kolay, konulara çok rahat ulaşılıp okuma ve yazma yapılabiliyor. oldukça sade ve teşvik edici, gözü yormayan bir uygulama olduğunu da belirtmek istiyorum. yazacaklarım bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın