resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1606
    futbol zekası ve oyun görüşü en önemli artıları olan genç oyuncu.

    adam peynir ekmek gibi ara pası atıp karşı karşıya bırakıyor. sadece yerden değil aşırtma paslarında da iyi isabet sağlıyor. oyun zekasını başka nasıl gösterebilir bilmiyorum.

    eksileri elbette var. ayağında çok top tutuyor mesela. biraz daha hızlı düşünmesi lazım. fizik gücü hala yetersiz. gerçi buna rağmen fena top saklamıyor ama yine de daha seri oynaması lazım. şutları çok zayıf. bu konuya ciddi şekilde çalışması lazım. geçen sezon 1 tane gol atmıştı ama onun dışında bir sürü şutu dağlara taşlara gitti. arda turan'ın bile 3-4 sene sonra ancak öğrenebildiği kalçadan direk şut çıkarma hadisesini öğrenirse takıma katkısı katlanır.

    o oynadığı zaman kanat bindirmelerimiz ve kanat ortalarımız azalıyor belki ama orta sahadaki pas yüzdemiz kesinlikle artıyor. selçuk inan'la beraber orta mesafeden ince ara pası çıkarabilecek 2 oyuncumuzdan biri. sahada ayak basmadık yer bırakmaması da önemli artılarından. dikkat etmesi gereken hususlardan biri de savunma yaparken kritik bölgelerde faul yapmamak. 1 sezonda yakaladığı ivmeyi koruyabilirse bu eksiklerini de rahat bir şekilde kapatır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın