resim
Necati Ateş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 1359
    galatasaray'da oynadığı her süre istikrar yakalamış, en az katkısı olduğu zamanlarda bile asla vasata düşmemiş bir oyuncu necati ateş. 2012 yılında tekrardan döndüğü yuvasında 17 maçta 8 gol atmış, 'devre arası transferi doğru yapılırsa takımını şampiyon yapar' tezini kulubü için gerçek yapmış bir oyuncu necati ateş.

    olaya ister vefa yönünden, ister kulübün iç dinamiklerinden bakılsın necati ateş'in bu forma ile hak ettiği jübileyi yapamaması, gerçek bir yanlışlıktır. şimdi denecek ki umut-burak alındı bu isimler necati'den daha iyiydi necati'nin ayrılması makuldür, peki sercan'dan sonra gelen necati; sercan'ın verdiği katkının çok daha fazlasını vermişken necati'nin ayrılması adil midir? bir oyuncu devre arasında geldiği takımda 8 gollük olağanüstü katkı yapmışsa; o futbolcuya bir sonraki sezon için sınırsız kredi verilmez mi?

    sercan-baros halen bu takımda ise necati bu takımda düşünülmüyorsa bunun sorumluları gerçek anlamda yanlış yapmışlardır. ligi bu kadar iyi bilen, her zaman her yerde gol atma yetisine sahip bir forvet aklında sadece bu arma ile futbolu sonlandırmak varken yollanmaz, her ne olursa olsun onun üzerinden planlar yapılır ve alınacak maksimum katkının peşinden koşulur. ama ne yazık ki necati kaybedilmiştir ve bu durumun ne kadar yanlış olduğu maalesef zaman içinde net olarak ortaya çıkacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın