resim
Ricardo Izecson dos Santos Leite
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:42
Boy:1.86
Uyruk:Brezilya
  • 627
    --- alıntı ---

    ispanya la liga real madrid'in takımdan ayrılacağı konuşulan brezilyalı futbolcusu kaka, belirsiz olan durumundan rahatsız olduğu belli etti.
    uzun süredir real madrid'den ayrılacağı konuşulan ve adı galatasaray ile de anılan yıldız futbolcu kaka, geçtiğimiz günlerde yaptığı hareketle madrid yöneticilerini şoka uğrattı.
    barcelona ile oynanan ve real madrid'in kupaya uzandığı ispanya süper kupası ikinci maçından sonra, yetenekli futbolcu kupayla fotoğraf çekimine katılmayı reddetti. kupayle resim çekilmeden önce yanındaki varane, jesus ve morata ile konuşan kaka, "ben fotoğraf çekimine katılmayacağım." dedi ve genç futbolcuları şaşırttı.
    real madrid yönetimi ise bu saygısızca davranışı nedeniyle kaka'ya bir ceza vermeyi düşünüyor. ispanyol basınına göre brezilyalı futbolcunun daha önce de bu tarz davranışları ile karşı karşıya kalan ve uyarı cezaları veren real, kaka'ya bu kez "takım içi disiplinin bozulması ve husursuzluk çıkarıldığı" gerekçesiyle 50 bin euroya yakın bir para cezası kesecek.
    kaka bu sezon geride kalan 4 maçta sadece 1 kez kadroya girdi fakat o maçta da valencia'ya karşı forma bulamadı. kaka'nın madrid ekibiyle 3 yıl daha kontratı var ve brezilyalı oyuncu yıllık 9 milyon euro kazanıyor.

    --- alıntı ---

    kaynak:sporx
App Store'dan indirin Google Play'den alın