resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 410
    hazırlık maçlarında kadroya çağırmadığı hakan balta'yı yumurta göte dayanınca kadroya çağıran teknik adam. aynı şekilde hazırlık maçlarında orta sahada ilk11de görev vermediği selçuk inan'a önümüzdeki maçlarda görev verecek teknik adamdır da.

    hazırlık maçları oyuncuları denemek için, farklı oyuncuları takıma empoze etmek için yapılır özellikle de milli takımlarda. ama ben 2014 dünya kupası eleme grubunda ki oynayacağımız maçlarda sahaya çıkaracağımız 11'i hiç bir hazırlık maçında göremedim. tamam sen farklı oyuncular dene de bu 11 birbirine alışmadan nasıl oynayacak ? sen hollanda karşısında sol bekte caner stoperde bekir tandemiyle çıkabilecek misin ? çıkmayacaksın, çıkamayacaksın.

    son olarak çıkması gereken ve sanırım hem fikir olduğumuz türk milli takımı 11iyle son oynadığımız hazırlık maçında* ki 11i karşılaştırıp bitiriyorum.

    çıkması gereken, tolga zengin*, ömer toprak, semih kaya, hakan balta, gökhan gönül, mehmet topal, selçuk inan, nuri şahin*, arda turan, hamit altıntop, burak yılmaz*

    şimdi de son hazırlık maçındaki kadromuz, mert, semih kaya, ömer toprak, caner, hamit, emre, selçuk, arda, umut, burak*

    edit: onur kıvrak, sinan bolat'ı milli takıma almamış onların yerine fehmi mert günok kadroya çağrılmış, biz daha neyin davasındayız amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın