resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3844
    galatasaray taraftarı'nın ne kadar nankör olduğunun göstergesidir, gerçi bu taraftar hakan şükür'e de son zamanlarında aynı muameleyi yapmıştı, ayhan akman'a da alışmak gerek artık.

    edit: nankörlükten kastım geçmiş yıllarda ki oynadığı iyi oyun. 2006-2008 şampiyonluğunda ki katkıları göz ardı edilemez, edilmemeli. o zamanlar kulüp maddi sıkıntı çekerken ve tek alternatifi o zamanlar daha bıyığı terlememiş uğur uçar iken sergilediği başarılı performanslarla şampiyonluklarımızda önemli rol oynamıştır.

    tabi ki şu an çok kötü, formsuz. ama üst üste geçirdiği sakatlıklar ve medyanın+sosyal medyanında bu adamın üstüne gelmesi, galatasaray taraftarınında buna çanak tutup sahip çıkmamasını unutmamak gerek. futbolda vefa adında birşey vardır mesela, milan filippo inzaghi'yi yıllardır takımda tutuyordu belkide bu yüzden yoksa ben mi yanılıyorum ?

    ayhan akmanhakan şükür'ü gereken saygıyı gösteremedik son zamanlarda, düşünün hakan şükür'e bile gösteremedik. bari bu adama gösterelim. elin selçuk şahin'i şampiyonlar ligi ön elemesinde kaptan olarak sahaya çıkıyor, biz burda sabri sarıoğlu'nu eleştiriyoruz amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın