• 2
    3 kulvarda yarışacak olan takımımızda sol beki yalnızca hakan balta'ya * , merkezi sadece semih-dany ikilisine (u: gökhan zan'ı da bir alternatif olarak sayamıyorum, lig ve kupa neyse de, şampiyonlar liginde oyarlar bizi) * (u: ayrıca dany de şampiyonlar ligi seviyesinde bir stoper değil ama hadi onu da sayalım diyelim) emanet olan, yalnızca sağ beki kuvvetli olan * defans hattıdır.

    hem hakan balta'ya alternatif bir sol bek, hem de tecrübeli, avrupa maçlarında oynamış iyi bir stoper transferi şart olmuştur. hem sol bek hem stoper özellikli bir futbolcu alınarak da bu sorun giderilebilir; ancak benim aklıma bu özellikte pek isim gelmiyor. chivu vardı, almadık. manchester city'deki lescot düşünülebilir.

    bu nedenle kaka'ya dilenmek yersizdir. defans hattımız bu sezon * iyi sinyaller vermemektedir. 26 ağustos 2012 beşiktaş galatasaray maçında yapılan hatalardan dolayı zaten akıbetini bir an için durup düşündüğümüz defans hattı, bu haliyle bu sezonu iyi bir şekilde tamamlayamaz.

    edit-not: sol frame'de cehyun gülselam'ı gördüm ve onun stoper özellikli bir futbolcu olduğunu unuttuğumu ve o yüzden değinmediğimi farkettim. ancak ceyhun da -belki klişe diyeceksiniz ama- şampiyonlar ligi seviyesinde bir ''stoper'' değildir. chicarito, wellbeck, kagawa yanından geçip gider, tozunu yakalayamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın