• 1129
    --- alıntı ---

    unutulmaz anılar retro serisi ile yeniden canlanıyor!

    galatasaray’ın efsane isimleri, unutulmaz maçları ve zaferlerle dolu tarihine ait pek çok anı, gsstore tarafından satışa sunulan retro serisi ile yeniden canlanıyor!

    serinin ilk ürünleri olarak metin oktay yas retro polo t-shirt ve hagi retro polo t-shirt tüm gsstore’larda ve www.gsstore.org ’da yerini aldı.

    metin oktay yas retro polo t-shirt, galatasaray’ı galatasaray yapan eşsiz sporculardan metin oktay’ın aramızdan ayrılışına dair duygu yüklü bir hikayeden esinlenerek hazırlandı. 13 eylül 1991 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayata gözlerini yuman metin oktay için yas tutan galatasaray spor kulübü’nün, gençlerbirliği deplasmanına çıkmadan önce, yalnızca takım için sınırlı sayıda hazırlattığı yas formasından hareketle tasarlanan t-shirt, retro serisi’nin en değerli ürünlerinden ilki olarak gsstore raflarında yerini aldı. bizlere veda ettiği günden itibaren tribünlerde, kitaplarda, anılarda yaşayan taçsız kral, metin oktay yas retro polo t-shirtle bir kez daha saygıyla anılacak ve ünlü “10”numaranın ruhu üzerlerimizde taşınmış olacak.

    hagi retro polo t-shirt ise galatasaray’ın efsanevi futbolcusu gheorghe hagi’nin, 1 ağustos 1996 yılında galatasaray forması ile sahaya çıktığı ilk resmi müsabakada giymiş olduğu formasından esinlenerek hazırlandı. başarılı oyunu ve futbol zekasıyla galatasaray seyircisinin unutulmazları arasına girmeyi başaran hagi’nin ilk galatasaray forması, gsstore tasarım ekibi’ne t-shirt’ün yaratılmasında ilham kaynağı oldu ve hagi retro polo t-shirt, satışa sunulduğu ilk günden itibaren taraftarlarımızın büyük beğenisini topladı.

    retro serisi’nin önümüzdeki günlerde mağazalarımızda satışa çıkacak ürünleri; denizcilik
    şubesi sporcularının giydiği formalardan esinlenerek hazırlanan gayın sin logolu t-shirt, uefa kupası zaferi anısına özel olarak tasarlanan t-shirt, süper kupa final maçı t-shirtü, şampiyon kulüpler kupası’nda çeyrek finale çıkmayı başardığımız tarihi maçta giyilen formadan ilham alınarak hazırlanan t-shirt, hocaların hocası coşkun özari anısına oluşturulan t-shirt, büyük kaptan paidar demir t-shirtü ve 1970’li yıllarda teknik direktörümüz imparator fatih terim’in giydiği beyaz formadan esinlenerek yaratılan t-shirt olacaktır.

    retro serisi t-shirtlerine sahip olmak için mağazalarımıza uğrayabilir ya da www.gsstore.org adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın