resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2019
    26 ağustos 2012 beşiktaş galatasaray maçı'nda yaptığı hatayı yapmayan sol ayaklı sol bek yoktur. bir sol bek için yapılabilecek en tabii hata.

    hani bunun üzerinden yükleniyorsanız kendisine, hata yapıyorsunuz. hakan balta'yla epey savaştım, mücadele ettim. bilen bilir. yazdığım entry'ler de orada duruyor. kimse benim kadar kendisine mesafeli olamaz. ama hasan ali kaldırım'ın fenerbahçe'ye transferi sonrası gördüm ki hakikaten eşsiz bu adam. en azından yurt sınırları içerisinde eşsiz.

    yerine çok isim aradım. ziya erdal dedim. hasan ali kaldırım dedim. ferhat öztürun bile dedim lan :( ama yok. olmadı. olmaz da.

    yabancı sınırlaması, yurttaki sol bek enflasyonu, seneye daha da düşecek yabancı sınırlaması, takım planlaması ve buna benzer birçok şeyi birlikte düşündüğünde sen de göreceksin ki, şu an takım için en kilit oyunculardan bir tanesi hakan balta.

    bu 'kilit' kavramını çok üst düzey bir sol bek olduğu için kullanmadım. brezilya seria a'nın herhangi bir takımından getireceğin 10 sol bekten 7'si muhtemelen kendisinden daha iyi bektir. ama işte.

    her entry de buraya geliyor zaten. bu adam bu civardaki beklerin en iyisi. yok yani. en iyisi bu.

    çok öyle aman aman bir sol bek mi? değil. bunu en azılı hakan balta sempatizanı da biliyor.

    ama şu an sakatlığıyla fatih terim'i en çok üzecek oyuncu kim desen? bunun cavabı da hakan balta.

    ben kendisini eleştiriyordum. yersiz bir mücadele içerisinde oldumu görüp pes ettim.

    şey gibi düşün mesela;

    bir tükkandan herhangi bir materyal alacakken bazen ''bu, şöyle kötü. bunun bu özelliği yok. bu cihaza daha iyilerini alırım, 7'ye bırak alayım :('' diyorsun ya. satıcı da sana 'o zaman git ordan al ablacım' diyor.

    işte bu da böyle. hakan balta böyle kötü, şu takıma böyle yakışmaz, bu maaşa daha iyilerini bulursun diyorsun.

    da, e bul getir o zaman.

    getiremezsin. yok çünkü. o dükkandan alacaksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın