• 486
    http://video.ntvmsnbc.com/...terime-elestiri.html şu vidyoda yan hakem hakkında bi' daha penaltı çalamaz, büyük ceza alması lazım gibi bir şeyler zırvalıyor rıdvan abisiyle birlikte. sen kimsin güntekin? oğlum siktiriboktan bi' türkiye kupası almak için atlı eşekli şike yapan takım değil misiniz siz? haddini bil azıcık. yan hakem büyük ceza almalıymış. ulan fenerli topçu eliyle gol attı, fener başkanı şikeden 6 yıl yedi, senin basiretsiz takımının şikeciliği mahkeme kararlarına konu oldu hala gak guk...

    yanlış anlaşılmasın amacım ama siz de böyle yaptınız cart curt edebiyatıyla savunmaya geçmek değil. söz konusu penaltı pozisyonunu ilk izlediğimde penaltı olmadığını düşündüm ama daha sonra tekrar tekrar izleyince burak'ın sol arka adelesinde darbeye bağlı bir gerilme var gibi geldi. net olarak penaltıdır diyemiyorum çünkü görüntü yetersiz, net olarak burak kendini atmış da diyemiyorum çünkü görüntü yetersiz. ama şunu da açıkla o zaman güntekin efendi madem burak kendini yere attı o zaman sizin escude niye yere düştü burak'la aynı anda? bak escude burak yerle buluştuktan sonra yere düşmüyor, burak'la aynı anda yere düşüyor.

    velhasılı kelam bir bardak su alıyorsun güntekinciğim içine iki tablet alka seltzer atıyorsun, hazımsızlığa, baş ağrısına birebir. rıdvan abine de söyle o da denesin, ona da lazım. ha benim canım, ha benim gülüm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın