resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2011
    bas bas bağırdık de bu adam hiç güven vermiyor, hücuma katkısı yok, kalas gibi dümdüz adam, bu takım şampiyonlar ligi'nde oynayacak hakan balta'ya güvenerek yola çıkılmaz diye. en kötü entrymiz oldu bu şekilde yorumlarımız.

    bir maçla adam asmaca falan değil bu hakan balta'yı iki maç üst üste savunmada hata yapmadı diye türkiye'nin en iyi sol beki ilan edenler oldu. neredeyse ilah ilan edip tapacaklar diye korktum o kadar savunuldu ki sözlükte.

    hakan balta hücumda hiç bir etkisi olmayan '' düz adam '' tabirinin vücut bulmuş halidir. bir kez dikkatli izleyin premier lig izliyorsanız, la liga izliyorsanız illa barcelona real madrid'ten bahsetmiyorum; tottenham'ın sol bekini izleyin, liverpool'un sol bekini izleyin,valencia'nın sol bekini izleyin hakan balta'nın hücumda 80 maçta yaptığı katkıyı bir maçta yapıyor adamlar. büyük takımın sol bekinin oynaması gerektiği gibi oynuyorlar.

    savunmada iki maç hatasız oynar üçüncü maç bariz hata yapar bu adam. atıyorum juventus ile oynuyoruz bir gol yesek tur atlayamayacağız ve hakan balta'yı iki kişi pressle sıkıştırıyor veya hakan balta 1-1 pozisyonda rakip takımın forvetiyle yakalandı bir kişi iddia edebilir mi biz hakan balta'ya güveniyoruz, şanssız olmadığı sürece gayet net oynuyor, hata yapmıyor, büyük takım futbolcusu gibi oynuyor diye ?

    takımda görmek istemediğim kötü futbolcu net.
App Store'dan indirin Google Play'den alın