resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1320
    sahip çıkılması gereken futbolcumuz, çünkü burak'ın yaptığını her futbolcu her maç yapıyor yalan yok her maç. kimi orta sahada yapıyor kimi defansta ama hepsi yapıyor. ben basketbolcuyum bende yapıyorum, bazen oyun sıkıştığında faul olmadığı zaman bilerek faul alıyorum 1 sayı 1 sayıdır nese geçelim bunu, tecrübe gerektirir faul almak hele ki burak gibi penaltı almak.

    geçen sene* tarihini hatırlamıyorum ama bir fenerbahçe maçında caner'de bunu yaptı ama hakem gördü aldatmaya yönelik hareketten sarı kart gösterdi, oldu bunlar. alex'te yaptı bunu, sergen'de, messi'de, ronaldo'da. lan herkes yaptı amk, yapıyorda, yapacakta. zaten hakem iyiyse ayıkır mevzuya kartı verir sana bülent yıldırım gibi maçın hakimiyetini kaybederse de penaltıyı verir. burak'a da verir, alex'e de messi'ye de.

    zaten yarından itibaren tüm gazetelerde tam sayfa burakla ilgili olumsuz yazılar olacaktır, medyanın tam beklediği fırsat geldi çünkü. şimdi arkasında beşiktaş ve fenerbahçe taraftarlarıda var çünkü. bizim yapmamız gereken burak yılmaz'a sahip çıkmaktır evet yaptığı fair bir hareket değil ama her sporcu yapıyor lan ? adam eliyle gol atmadı yada rakip takımdan bir arkadaşı yerde yarı baygın yatarken gol atmadı ?

    sizden nacizane isteğim rüzgarın etkisine kapılmayıp burak yılmaz'a sahip çıkmanız, çünkü şampiyonlar liginde yada diğer kulvarlarda başarı istiyorsak bu adamın böyle fair dışı hareketlerine de ihtiyacımız var, selçuğun ara paslarını alıp atacağı gollerinede..
App Store'dan indirin Google Play'den alın