resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1317
    26 ağustos 2012 beşiktaş galatasaray maçında oyuna sonradan girip, aldığı her topu olumlu kullanmış aslan. ama tartışılan ne? emek hırsızı olup olmadığı. aramızdakilerden bazıları bile çok emin burak'ın kendini yere atıp penaltı kazandırdığına. öyle ki, şu pislik ligde, ne yapıp ne yapmadığı bile tartışmalı olan pozisyonda, ''velev ki yaptı, millet neler neler yaptı, gözünüze bu mu battı?'' diyerek kendisini savunduğumuz için, aziz yıldırım'a benzetiliyoruz.

    elbette, ortalık çamurdan geçilmiyorken, senin de çamurlaşmaya hakkın yok. sen her halükarda temiz kalmak, adil olmak ve ahlaklı kalmak durumundasın. ama bizim anlatmaya çalıştığımız şey, çamurdan daha çamur olan ahlaksız kepazelerin, aynaya bakmak yerine her seferinde bize pislik atmaları ve ele geçirdikleri düzen sayesinde bunu gayet de iyi başarabilmeleri.

    neden? sebep sensin etikçi! sebep biziz, biz pasif, tepkisiz, koyun sürüleri, evet biz! yahu demiyorum ki, ''onlar yaptı, biz de yapalım!'' diyorum ki, şu son bir yılda neler döndü ulan futbolda, uefa'ya mail atmak dışında ne yaptık? yahu, yaşananları şöyle bir hatırla, unuttun çünkü, göstere göstere minareyi nasıl da kılıfa soktular, bir kez de dedik mi ''aga bu nedir?''

    şimdi, o koskoca minareyi, kılıfına uydurup çalanlar, faulle düşürülen futbolcuna rahatlıkla ''hırsız'' diyor, yetmiyor, ''orospu çocuğu'' diyor; sen hala gelip bana ''ama onlar şike yaptı diye bizim de kendimizi yere atmamız çok yanlıaş!'' diyebiliyorsun ya, vallahi helal olsun lan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın