resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1307
    26 ağustos 2012 beşiktaş galatasaray maçındaki penaltı konusunda benim fikrim penaltı değil. fenerliler linç etmiş beşiktaşlılar asmış umrumda değil şu anda. ilk önce ben kendi futbolcuma bakarım doğru mu yanlış mı diye. sonra dışarıya karşı koruyalım tamam. ama herkes öyle bir noktaya geliyor ki yok daha önce hiç mi olmadı, yok şike bilmem ne. aziz yıldırımın siz de şunu yaptınız demesinden ne farkı var bu yapılanın. kendi futbolcumuzu başkaları linç eder diye eleştiremeyeceksek nerde kaldı bizim taraftarlığımız. engini havaalanında sırtına alan taraftar gibi mi yapalım. içimizde eleştiriyi de yapalım dışarda yakıştığı gibi savunalım.

    sadece şu pozisyona bakarak değil eleştirim. burak trabzondayken de sürekli yaptığı şeyler bunlar. futbolculuğuna değil lafım ama karakter olarak sürekli kendini yere atma eğiliminde olan bir adam. bugun kazansak sevinmeyecekmiyiz tabi ki sevincez. fakat böyle şeyler görmeyi ben takımımdaki oyuncuya yakıştıramıyorum.

    rakip takım da bunu yaptı, öbürü de şunu yaptı diyerek burak'ın yaptığını mazur mu görelim. bir günde asmayalım tabiki. fakat yanlış yaptığında bile yanında olan taraftar değilim ben. çıkar aslanlar gibi oynar, arada böyle pozisyonlar olur amenna. ama burak eski alışkanlıklarını devam ettirip daha ilk maçında bunu yapıyorsa biraz düşünsün. sadece kral olmak, gol atmak mıdır olay. umarım hatalarından ders alır da biz onu sadece attığı veya kaçırdığı gollerle konuşuruz.

    şunu da söylemeden geçemeyeceğim bu yalan dolan lige mübah olan bu mudur evet budur. öyle başa böyle tarak. ama yapılanı doğru göstermez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın