resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3840
    eşi yağmur sarıoğlu ile olimpiyat stadı'ndaki bir samsun maçında tanışmış. sakat ya da cezalı olduğunu hatırlamıyor ama o gün tribündeymiş. göz göze geldiği ilk anda deftere yazmış.

    eşinin hayvan tutkusu var. iguana filan besliyormuş. reyiz'in de galiba o taraklarda bezi yok. eve hayvan girer mi düsturunda. burda da içimizden biri :(

    normalde çok utangaçmış. ilişkilerinin yeni yeni başladığı dönemlerde ne kendisi, ne de eşi konuşurmuş. bayramlar ve özel günlerdeki tebrik mesajları ilişkiyi ayakta tutmuş :(

    çocuğuna çok düşkün. iguana'yı da ''ya biz, ya o'' diyerek eve almamış. iguana şu an kızın babasının evinde. haftada iki gün yağmur gidip görüyormuş. hayvan ölse muhtemelen sevinir.

    saçlarda ve giyim kuşamında da ciddi bir değişiklik var. eskiden soğuktan korunmak için bıraktığı sakal, şimdi imajı olmuş :( yağmur hanım'ın elinin değdiği çok belli. bu açıdan bakıldığı vakit de tam bir türk erkeği. futbol oynamasa muhtemelen göbeği de salacak.

    ilişkilerinde tek şaşırdığım taraf: flört dönemi epey uzun sürmüş. yaklaşık 7 yıl birbirlerini tanımışlar. evliliklerinin 12. ayında da sarp dünyaya gelmiş. reyiz burda da gene tipik bir türk erkeği olduğunu göstermiş.

    doğurmayacaksan, niye evleniyorsun :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın