• 198
    --- alıntı ---

    tecrübeli teknik adam cuper, dünyadaki diğer ülkelerinin kendine göre kuralları olduğunu ifade ederek, "ispanya'da yabancı futbolcularda bir sınır olsaydı messi ispanya'da oynamazdı. türkler dünya'da kendini nerede görmek istiyorsa ona göre kararlar almalıdırlar" dedi.

    cuper, ingiltere'de yerli futbolculara çok şans verilmediğine dikkat çekek, "türkiye futbolu belli bir şekilde kurulmuş. belli alışkanlıkları ve kuralları var. ben orduspor'da bu kuralları uygulamaya ve alışmaya çalışıyorum. başka ülkelerin farklı kuralları var. ingiltere'de yabancı kontenjanında farklı kurallar var. milli takımda oynamış olması gerekiyor. yerlilere o kadar yer verilmiyor. türkiye'de ise bunun cevabını kendileri vermelidirler. eğer kendilerini dünyada nerede görmek istiyorlarsa ona göre kararlar alması gerekiyor. ispanya futbolunda belli limitler olsaydı yabancı futbolcuda, messi orada oynayamazdı. ama messi gibi bir futbolcu ispanya ligini belli bir seviyeye çıkartıyor. şu anda ispanya'nın en iyi futbolcusu messi ve ronaldo'dur ve lig bu şekilde gelişebiliyor" diye konuştu.

    --- alıntı ---

    http://www.tribundergi.com/...bolunu-degerlendirdi

    herkese mantıksız gelen ve fakat sadece her ne hikmetse tff'ye olağan ve mantıklı gelen sınırlamaya cuper'den de ayar geldi sonunda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın