resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1390
    20 ağustos galatasaray kasımpaşaspor maçında da gördüğüm üzere fiziksel olarak hazır değil gözlemlerine katılmadığım futbolcumuz. maçta birçok kez rakibini başarılı şekilde çalımlayıp atağa kalktı. umut'un pasındaki koşusu da fiziksel olarak formda olduğunun bir kanıtı. herkes gibi daha iyi de olacağını düşünüyorum.

    ama hamit'in fizikselden ziyade takımla uyum sorunu var gibi. mesela pas atacak, arkadaşının ya önüne ya arkasına atıyor. kendisine pas gelecek, top ya önünde kalıyor ya arkasında. bir top oluyor takım arkadaşıyla beraber koşuyor. bu gibi uyum sorununu da beraber maç yaparak aşacağına inanıyorum.

    ayrıca serbest vuruşlarda yarattığı ikilemin takıma şu an pozitiften ziyade negatif etkisi olduğunu düşünüyorum. en azından biz taraftar üzerinde. selçuk vursun denesin isterken bir bakıyoruz hamit vuruyor. hatta kasımpaşa maçında emre çolak'ın da bu ikiliye eklendiğini gördük. takım içinde fatih terim'le bunlar planlanıyordur elbette. o yüzden fazla kafa yormaya gerek yok. oturup izleyelim derim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın