• 17
    kendisi cemal gürsel-inönü chp'sinin yaptıklarını atatürk'e mal etmeye çalışanlardan biri sanırım. dikkat çekmek için yanlış yeri seçmiş. kendisi de yazmış '' itü sözlük'te ekşi sözlük'te kemalistlerle mücadele edecek güce sahibim. '' diye zaten o ortamlarda kabe'nin hz.muhammed'in mezarının vahabiler tarafından yağmalanmasına telgrafla '' eğer böyle bir girişimde bulunacak olursanız en güçlü ordumla suudi topraklarına ilerlerim. '' devlet arşivinde belgelerde yer alan atatürk'ün tepkisini bilmeyen, tokyo'ya cami yaptırtan insanın mustafa kemal olduğunu bilmeyip. '' atatürk dinsizdi, atatürk yahudiydi, keşke ingiliz mandası olsaydık, atatürk faşistti yeaa'' diyen bir ton orospu çocuğu mevcut. o orospu evlatları da gayet dikkat çekiyorlar o sözlüklerde.

    galatasaray sözlük bunların yapılacağı ortam değildir. hele ki savaşın eşiğinde olan her gün bi yerlerinde bombalar patlayan sokağa çıkmaya bile korkulan şu hassas günlerde böyle mevzularla daha da ortalığın gerginleşmesi tamamen gereksizdir.

    ayrıca ortalıkta şu 17 yaşında odtü'yü yeni kazanıp '' sosyalistim ben yaa, das kapital'in kaç cildine kafa patlattım ben biliyor musun ? '' triplerinde ergenlerden sürüsüyle mevcut. karı kız kaldırmak için kapitalist mekanlarda sürünen dava adamı(!) sosyalist ergenleri de bir türlü anlayamadım gitti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın