• 10330
    "kırmızı kart yemeden önce ona hiç bir şey söylemedim. kesinlikle küfür etmedim. yanımda 4-5 tane takım arkadaşım vardı. hepimizin söylediği ortak bir nokta vardı. ofsayt olduğunu düşünüyorduk, baroni topu elle aldı dedik. baroni topu elle alarak kendisine avantaj sağlıyor. ona bunu söyledim. ama kesinlikle ona küfür etmedim.
    kuyt bacak aralarıma dirsek attı. hocaya söyledim, bana 'gördüm çok mu ağrıyor?' dedi. cüneyt hoca alex'in arkasından kaptan kaptan diye dolaşıyor. bizim üzerimize geliyor. alex'e farklı bize farklı davranıyor.

    kartı gördükten sonra ben de kendimi kaybettim. çok pişmanım yaptığım hareketten. kesinlikle vurma gibi bir niyetim yoktu zaten. sonradan izleyince ben de çok üzüldüm. cüneyt çakır sevdiğim bir hakemdir, her maç konuşuruz şakalaşırız. kendisinden de tekrar özür diliyorum.

    geçen sene güzel bir sezon geçirdik. geçen sene daha ağır tepkiler vardı ve daha çok provoke etmeye çalıştılar. ama kendimi tutmayı başarmıştım.

    sahadan çıkarken çok üzgündüm, çok kızgındım, kendimi kaybettim. yardımcı hakeme ben küfür etmedim diyorum, bana bakış tripleri falan içeri geç şeklinde olunca daha da sinirlendim. ama kesinlikle kırmızı kart öncesinde küfür etmedim ben.

    adam geliyor bana dirsek atıyor. biri geliyor suratıma elini vuruyor. sonra agresif olan ben oluyorum. saha içerisinde benimle çok uğraşıyorlar. 50 tane şey geliyor başıma her maç."

    engin baytar
App Store'dan indirin Google Play'den alın