resim
Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:40
Boy:1.75
Uyruk:Portekiz
  • 635
    galatasaray kadrosunda görmek istemediğim oyuncu. galatasaray'ın transfere ihtiyacı yoktur, fazla mal göz çıkarır düşüncesindeyim. hee kaka transferi olacaksa olsun derim çünkü o kaka'dır. üç yıl evvel dünyanın en iyi üç oyuncusundan biriydi. quaresma'ya bakıyorum porto ve sporting lisbon hariç her takımda problem olmuş bir oyuncu. alemlerde takılır, tribüne sempatik gözükmek için herşeyi yapar, iki üç hareket yapar saf beşiktaş taraftarını kandırır. 34 maç üzerinden düşünürsek başarılı bir oyun sergileyeceği maç sayısı azami 7-8'dir. dertsiz başa dert almak gibi bir şey bu futbolcuyu transfer etmek.

    kimi arkadaşlar fatih terim adam eder diye düşünebilir. evet ama bizim kadromuzda adam edilmiş bir quaresma'ya da ihtiyaç yok. kısa bür süre önce 8 milyon avro bonservis bedeli ödeyip transfer ettiğimiz 53 numaralı atmaca amrabat var. amrabat'ın dışında performansı sürekli artan aydın yılmaz ve selçuk inan-melo ikilisni bozamayacağımızdan dolayı kanatta kendisine yer bulacak emre çolak var, daha ne olsun. ayrıca quaresma'yı adaö edemeyenlerden biriside jose mourinho'dur.

    18 kişilik kasımpaşa maçı kadrosuna alınmayan baros tribündeydi. hani o benim gibi bir çok galatasaraylı'nın takımdan ayrılmasını istediği baros. quaresma böyle yapmaz takım umrunda olmaz, büyük ihtimalle alemlerde takılır.

    son olarak bizim oynadığımız ve şahsen en beğendiğim saha dizilişi olan 4-4-2'de de yeri yoktur. mücadeleci, savaşan, hem hücumda hem de savunmada iyi olan galatasaray orta alanını net bir biçimde aksatır. 4-4-3 sisteminde oynayabilir, bu sistemde selçuk inan'dan alacağımız katkı en alt seviyeye iner. bu düşüncemin doğruluğunu 3'lü orta saha ile oynayan milli takımızın maçlarında görebilirsiniz.

    bize uzak olsunda allah'a yakınlığı kendi bileceği iş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın