resim
Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:40
Boy:1.75
Uyruk:Portekiz
  • 614
    kadroda kalacak ve sezon boyunca 3-5 mac oynamadan milyon eurolari alacak olan milan baros yerine, kesinlikle kadroda gormek isteyecegim futbolcu.

    bu takas gerceklesirse eger, kimse merak etmesin kesinlikle quaresma'nin bizden alacagi rakam 3 milyon 750 bin euro olmayacaktir. bu parayi galatasaray'da alan oyuncu yok. ayni baros'un aldigi rakami kabul edecektir ve kendisini sampiyonlar liginde gostermeye calisacaktir. tupcu'nun paralarini bugune kadar yeteri kadar cukkaladi zaten, 1 milyon euro icin boyle bir firsati tepecegini sanmiyorum.

    riera giderse gelsin diyenler var. riera en azindan sol bek alternatifi olarak dusunulebilir ve oynadigi zamanlar da oldu. aldigi parayi hak etmemesine ragmen, sol bek transferi olmadigi takirde takimda kalmasi gerekiyor.

    quaresma'ni yerinde oynayan oyuncularimiz da var yeterli sayida, bu da kabul. ancak baros'tan once forvette oynayacak 4 tane futbolcu var ve baros artik kadroya kesinlikle giremez. fatih hoca necati'yi bile baros'tan once dusunuyor. ancak quaresma calismaya karar verirse, iyi performansi ile hamit'i bile keser. gecen sene ozellikle avrupa'da tek basina aldigi maclari hatirliyorum. takas gerceklesirse fatih hoca ondan en iyi sekilde faydalanacaktir. bence gelecek icin iyi bir yatirim olur. muhtemel iyi performansi ile baros'tan kazanamayacagimiz parayi quaresma'dan kazanabiliriz.

    edit: 1 sene boyunca kenarda otursa bile, su an icin baros'a tercih ederim. adam en azindan daha genc ve daha potansiyelli. ayrica sorunlu oldugunu da dusunmuyorum. parasini alamadigi icin sorun cikardi, indirim yapmadigi icin sorun cikardi. bos yere degil. fatih terim kendisini yola her turlu getirir. engin'in yarisi kadar bile arizali degil bu adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın