resim
Erman Toroğlu
Görev:Eski Hakem
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 472
    kendisini tekrar esefle kınıyorum. bilinmesi gerekir ki galatasaray hiç bir zaman şizofrenik takıntılara ve suçu başkasına atma çalışmalarına girmez.

    şike sürecinde başkan ünal aysal' ın dediği gibi: "nihat bey bizi soruşturmanın içine çekmeye çalışıyor. 2008'de biz yoktuk. ama herhangi bir suç ispatlarsa cezamız neyse çeker, af da istemeyiz."

    bugün ise engin baytar olayı da paralellik göstermektedir. ırkçı emre belözoğluna söylenemeyen sözler engin baytar' a söylenmekte, emsallari bulunan bir hareketten dolayı ipe gitmesi istenmektedir. evet hareketi yanlıştır mr. toroğlu, ancak bunu ortamı karıştırmak için kullanma, galatasarayın büyüklüğü senin program yaptığın zihniyetlerin aklına alamayacağı kadar büyüktür. senin laflarını ciddiye alsaydık biz haka şükürü yedek bırakmış, uefa kupasında rezil rüsva olmuş, ümit karan geceleri atacak gol bırakmamış ve en önemlisi her kadıköy maçında farklı mağlup olmuştuk.

    bana bak mr. toroğlu. takacak konuyu buldun, üzerinde konuşup durma. sen futbol eleştirmenisin futbolcu değil. yeter artık akfamızın etini yediğin. onun cezası neyse federasyon resmi yolla verdi. kulüp içinde de yetkili merciiler uygulama yapacaktır. gerisi seni bağlamaz.

    son bir söz; bırak artık ardayla, musleranın küçük elleriyle, terimin egolarıyla, gece hayatındaki futbolcularla uğraşmayı daatak yapamayan takımlara yol göster yordam göster, kendi meslektaşlarına da doğru bakış açısı kazandır. bir kere de çık tff yanlı davranıyor, listeler taraflı, bunlar düzeltilmeli de.

    unutma: " küçük beyinler kişileri,
    orta beyinleri olayları,
    büyük beyinler ise sistemleri konuşur."

    anladın sen onu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın