resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7575
    adama laf söylenmeden hemen fan boyları eski mevzuları açıp duruyor amk. tamam lan tamam arda turan çok iyi galatasaraylı. biz de sahip çıkmadık. kayserispor maçına metin oktay'ın altına arda turan yazdırıp gitmedik parçalı formayla. gol attığında sevinsin de beraber boşaltalım içimizdeki bu kederi diye beklemedik. sevinmedi tabi. üç beş ergen kendisine küfrettiğinin ertesi hafta destek vermek için kıçımızı yırtmadık. o ise oynamadığı haftalarda kaptan olmasına rağmen arkadaşlarıyla maç izlemeyip vip modunda tribünde takılıyordu o zamanlar.

    onu seven galatasaray taraftarına bakmayıp üç beş ergen'in küfrüyle bu ülkeyi terkediyorsa
    takımda kalacağı yönünde izlenim bırakıp kendisine olan transfer teklifi resmileşir resmileşmez takımını ve fatih terim'i zor durumda bırakacağını hiç düşünmeden arkasına bakıp kaçıyorsa
    gideceği gün basın açıklamasını sözde kaptanı olduğu takımının mabedinde değil de ortaköyde bir restourantta yanında ahmet bulut'la yapıyorsa

    artık bu adamı sevmemizi beklemeyin amk. siz seviyorsanız sevin ama asla sahip çıkmadı bu taraftar demeyin. sahip çıkması gerekenler sahip çıktı ama menajerinin medya oyunlarıyla ve bir kaç ergen'in sözleriyle galatasaray'dan soğuyan adama kim sahip çıkarsa çıksın kaçıp gidecekti zaten.

    hadi bizim sahip çıkmamız yetmedi kendisine bu küfür olayından sonra; cüneyt tanman'ın, tugay kerimoğlu'nun, hatta en son fatih terim'in sahiplenmesi de mi yetmedi.

    bırakın artık bu kör gözlerle, sağır kulaklarla yaşamayı. böyle yaşamaya devam edecekseniz de bizden aynı şeyi beklemeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın