• 390
    neden macera arandigini bilmedigim milli takim. arkadas sakatliktan dolayi, son donemdeki performansa gore 2-3 oyuncu degisir ama bir takimin iskeleti olur. sen gelmissin yeni takima, bir iskelet olustur. daha onceden iskelet varsa sen niye geldin degil mi? hazirlik maclarinda denersin oyunculari ama bu oyuncularin cogunlugu kendi takiminda oynadiklarinda zaten goruyorsun. pek de denenecek oyuncular degil 23 yas altindaki az bilindik oyuncular disinda. ve sunun surasinda birkac hafta kalmis elemeler basliyor ve sen hala oyuncu deniyorsan.. diyecek lafim yok. takimin basinda kim olursa olsun. zamaninda fatih hocamiz da 2008 sonrasi gereksiz secimlere gitmisti. o donem oyuncu sikintisi vardi ama artik o da yok. bek sorunlari disinda neredeyse yok. her mevkinin oyuncusu var.

    kaleci belli, tolga. ikinci kaleci sinan. daha fazla istersen onur kivrak var, al onu oynat da kendine gelsin. kendi takiminda oynamayan, a takim deneyimi olmayan mert gunok'u degil. bir kanat oyuncusu falan olsa oynatabilirsin ama kale oyle degil ki.

    defans da belli. stoper mevkiinde semih-omer gayet iyi ikili olabilir. ikisi de genc. ayrica serdar aziz var. cok sikintiya girersen egemen var.

    sol bek hakan balta'dan baskasi guven vermiyor. hakan da gayet formunda. daha ne?

    sag bek bir baska sorunlu mevki. sabri 1 yildir dibe dogru gidiyor. gokhan guvenilmez. yine de gokhan oynayabilir, olmadi hamit o mevkide oynar.

    orta sahanin gobeginde emre'den kurtulmanin zamani geldi. nuri-selcuk ikilisi gayet iyi. guclu rakiplere karsi(hollanda, almanya gibi) topal'i geriye ceker onlerine bu ikiliyi koyarsin ama %75 ile oynadigin maclarda nuri ve selcuk gayet iyi ikili olabilirler. alper potuk bunlara iyi bir yedek.

    sol kanatta arda'nin yeri belli. onun yedegi sercan olabilir. buna ek olarak emre colak da kendini gelistirmekte.

    sag kanatta hamit, onun yedegi gokhan tore olabilir.

    forvette ise burak yilmaz, umut bulut, tunay, mevlut ve mustafa pektemek gibi seceneklerin var. burak ve mustafa veya burak ve umut gayet iyi bir ikili.

    problem? bekirlere, canerlere, emrelere, selcuk sahinlere ne gerek var hocam?
App Store'dan indirin Google Play'den alın