resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:41
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1179
    umarım tff hakeme yaptığı hareketin cezasını maksimum verir. umarım galatasaray yönetimi de bu cezaya itiraz etmez. hakeme yaptıkları kabul edilebilir hareketler değil. atılmadan önce hakeme itiraza giderken sarı kartı var enginin. hocam ne yaptın ya dese hakem ikinci sarıyı çıkarabilir ve mimiklerinden şiddetli bir itiraz yaptığı belli. küfür etmiştir etmemiştir, direk kırmızıyı haketmiştir etmemiştir, onu bilemem ama o itirazı yaparken zaten en azından ikinci sarıdan oyundan atılacağı belli idi. yaptığı şey, sebebi ne olursa olsun, bir final maçında fenerbahçe gibi bir rakip karşısında takımının yarım saat on kişi oynamasına neden oldu. sonrasında cüneyt çakıra yaptıkları ile ise alabileceği en büyük cezayı almasını temenni ediyorum.

    linçe gelince, fenerbahçe medyasının engini linç etmeye çalıştığı bariz. iyi futbolcu, faydalı futbolcu engin. 5-6 maç cezasını yer, yönetim para cezasını verir, kol kırılır yen içinde kalır, engin formasını giymeye devam eder. engini birileri kovacaksa, teknik yönetim kovar, medyanın aziz yalakası yazar ve muhabirleri değil.

    taraftar olarak futbolcumuzun linç edilmesine müsaade etmemeliyiz ama bunu yaparken yediği haltı savunmanın bir alemi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın