resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1964
    anlamlandıramadığım özellikler yüklenen adam.

    itin götüne sokmaya gerek yok tamam. kötü bir oyuncu kesinlikle değil ama biraz abartmıyor musunuz?

    alabildiğine düz bir oyuncu işte. hücum etkinlikleri zayıf. yerini kaybetmeyen, savunma yapan, riske fazla girmeyen yavaş bir defans oyuncusu. yani ne bileyim maç kötü giderken olağanüstü bir hareketle kader değiştirecek oyuncu mu* pek değil. ya da tek başına kanadını kapatabilecek bir oyuncu mu bence değil. yani kısacası bir eboue değil kesinlikle.

    eksiklerinin yanında soğukkanlı oluşu ile ve iyi bir hocayla çalıştığında iyi motive olmasıyla sırıtmıyor takımda. iyi giderken de sırıtmıyor kötü giderken de. belli bir standardı var ve bunu uygulamaya çalışıyor saha içinde.

    hakan balta gitsin yerine karabük'ten nedim ya da yozgatspor'dan fahri gelsin diyeni duymadım hiç. "en iyi yerli bek" argümanı çok saçma yani. türkiye'de hakan ünsal'dan sonra sol bek mi yetişmiş?

    erken not: hücum özelliklerini 2012-2013 sezonuyla birlikte geliştirmeye başlamış. daha çok ileri çıkıyor daha çok sorumluluk almaya çalışıyor, orta falan deniyor. gözümüzden kaçmış değil elbette.

    ekstra not: yabancı kontenjanı diye bir şey olmasa hakan balta'yı 11'de oynatmazsın. gökhan zan ile sercan yıldırım'ı da yedek oturtmazsın. iki iki dört.
App Store'dan indirin Google Play'den alın