resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1963
    öncelikle şunu belirtmek isterim, ben ki 2009 yılından itibaren, (2008-2009 sezonu , özellikle 2. yarı maçları) kendisinden * tiksinen, kendisini götünü kaldıramayan, top taşıyamayan, kademe yapamayan, ruhsuz, yetenek düşmanı olarak görürdüm, bu hislerim fatih hoca iel yavaş yavaş azalmaya başladı, kendisini toparlamış, onunde ve yanında oynayan kaliteli futbolcular sayesinde fazla top kaybı yapmayan, çok iyi alan daraltan biri haline geldi, bir de dikkat ettim, bu adam hızlanmış mı yoksa bana mı oyle geliyor, bildiğin bindirme yapmaya başlamış artık, dün emre ile girdiği ikiye birde orhan şam'ın daha yakın olduğu topa ondan önce yetişti, keza lazio* bindirmeleri akıllarda. her top ayağına geldiğinde küfür eden, sokakta görse sakatlayacak olan ben * önce nötrleşmeye başladı ve dün gelişine yaptığı orta , kestiği toplar ve arada yaptığı 1-2 başarılı bindirme ile artı hanesine geçmeye başladı. hiç bir zaman eboue gibi hücuma katkı veremeyecektir - ki eboue kadar katkı verebilecek bir sol-bek olsa zaten şu an top class bir takımda top oynuyor olurdu bu sol-bek kıtlığında- ama iddia ediyorum sakatlık ve bir talihsizlik yaşamadığı müddetçe üstüne koyarak gidecektir, dikkat ettiyseniz güveni geliyor kendine, çalım denemeye, gelişine vurmaya estetik hareketler denemeye, riskli ver-kaçlara başladı, iyiye işaret bunlar..

    kaptanlık mevzusunda ise, anlık bir tartışma esnasında zaten yenilen golün verdiği üzüntü ile ki hakeme yakın dahi değil, engin'in ani olarak kayışı koparmasında yapabilecek hiç bir şeyi yok, dibinde olan umut bile engelleyemiyor, ki orda yapılan eleştirilerde sonuna kadar haklı takım el pozisyonundan dolayı, e tabi, o esnada birinin kırmızı görüp hakeme kafa atacağı ihtimalini düşünememiş(!)

    3 senedir takip ediyorum sözlüğü neredeyse, her ne kadar 5. nesil ile yazarlar arasına dahil olsamda, özellikle herşey iyi giderken en ufak detaya dahi takılıp hunharca eleştirebilen ayrıntıcı arkadaşlar türedi son 1-2 sene içerisinde. tamam engin'i eleştir, hakemi eleştir, futbolu eleştir, maç günü hava sıcaklığını dahi eleştir ama, 1-2 saniyelik bir olaya müdahele edemedi diyede şu takımda ki neredeyse en efendi yerliye bok atmayın arkadaş.

    not: lan bakıyorum da, 3 sene önce deselerdi ki gün gelecek, sen balta'yı savunacaksın, verebileceğim cevap "sekter lan" dan farklı olmayacaktı, çok büyük adamsın imparator, çok!

    edit: yazdıktan sonra farkettim de, baya yazmışım lan, işin sırrı enter da ama, paragraf arasına iki enterı çakıyorsun tamam, al sana vurucu entry... :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın